Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Alles over Pride Company

Alle Pride Company diensten kenmerken zich door heldere procedures en voorwaarden. Onze consultants hebben specifieke marktkennis en diepgaande kennis van functieprofiel en cultuur bij onze opdrachtgever. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden on-line database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, biedt Pride Company een maximale kans op het juiste resultaat. De Kandidaat krijgt via Pride Company toegang tot een professionele onafhankelijke coach die hem/haar gedurende een langere periode kan begeleiden. 

Missie

Pride Company heeft als doelstelling om bij haar opdrachtgevers en kandidaten een herkenbare meerwaarde te bereiken door de passie voor het vak en professionaliteit om te zetten in een persoonlijk ingevulde dienstverlening binnen het speelveld van Human Capital Recruitment.

Visie

Pride Company opereert vanuit een mensgerichte visie op kandidaten en organisaties. Dit impliceert dat Pride Company in alle open- en eerlijkheid met kandidaat en opdrachtgever communiceert.

Pride Company als specialist

Door een jarenlange samenwerking met opdrachtgevers uit zowel de profit als non-profit sector, heeft Pride Company een brede en specialistische kennis opgebouwd binnen diverse vakgebieden.

Onze specialisaties werken onder de volgende namen

  • Pride Professionals 
  • Pride Company4ICT 
  • Pride Company4Interim 
  • Pride Company4Sales - Pride Company4Marketing 
  • Pride Company4Finance - Pride Company4Legal - Pride Company4Procurement 
  • Pride Company4Production - Pride Company4Logistics - Pride Company4Engineering
Vrijblijvende afspraak?
Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Part of the Pride Company Group©

Pride Company Group

Pride Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.