Zoek op Trefwoord

Alles over Pride company

Alle Pride Company diensten kenmerken zich door heldere procedures en voorwaarden. Onze consultants hebben specifieke marktkennis en diepgaande kennis van functieprofiel en cultuur bij onze opdrachtgever. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden on-line database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, biedt Pride Company een maximale kans op het juiste resultaat. De Kandidaat krijgt via Pride Company toegang tot een professionele onafhankelijke coach die hem/haar gedurende een langere periode kan begeleiden.

›MISSIE:
Pride Company heeft als doelstelling om bij haar opdrachtgevers en kandidaten een herkenbare meerwaarde te bereiken door de passie voor het vak en professionaliteit om te zetten in een persoonlijk ingevulde dienstverlening binnen het speelveld van Human Capital Recruitment.

›VISIE:
Pride Company opereert vanuit een mensgerichte visie op kandidaten en organisaties. Dit impliceert dat Pride Company in alle open- en eerlijkheid met kandidaat en opdrachtgever communiceert.

›PRIDE COMPANY ALS SPECIALIST:
Door een jarenlange samenwerking met opdrachtgevers uit zowel de profit als non-profit sector, heeft Pride Company een brede en specialistische kennis opgebouwd binnen diverse vakgebieden.

›ONZE SPECIALISATIES WERKEN ONDER DE VOLGENDE NAMEN:
Pride Professionals
Pride Company4ICT
Pride Company4Interim
Pride Company4Sales - Pride Company4Marketing
Pride Company4Finance - Pride Company4Legal - Pride Company4Procurement
Pride Company4Production - Pride Company4Logistics - Pride Company4Engineering

VACATURES
Zelfstandig werkend kok
in  Vertrouwelijk
Zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer u niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer u tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kunt u meerdere criteria selecteren.
Specialisme
Trefwoord
Pride Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.