Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Waarom u als opdrachtgever voor RPO kiest als oplossing voor uw wervingsvraagstuk

Menselijk kapitaal. Nergens terug te vinden op uw balans, maar wel uw meest waardevolle bezit. Waard om doorlopend in te investeren. Recruitment is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel. En het verbetert de continuïteit van uw organisatie. Door dit proces uit te besteden kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging, maar ook een kostenbesparing tegemoet zien.

Specialisten zoals Pride Company doen waar ze goed in zijn

Het uitbesteden van uw leasewagenpark is heel gewoon. Ook uw IT-vraagstukken vinden hun weg naar specialisten. Omdat uw organisatie zich liever bezig houdt met het kernproces. Werving- en selectie is daarin niet anders. Ook een vak, met vele werkzaamheden die u uit handen kunnen worden genomen. Deels of volledig. Specialisten in arbeidsbemiddeling kunnen dit voor u waarmaken. Pride Company levert in samenwerking met OTYS een speciaal RPO platform.

Verschillende disciplines van recruitment
Het recruitment proces heeft verschillende stadia. Van instroom, doorstroom tot uitstroom. Waarbij communicatie zowel online als face-to-face verloopt. Met disciplines als de marketing van uw vacatures en de inkoop van bijvoorbeeld tools en leveranciers. Waar het zwaartepunt bij uw organisatie ligt, weet u zelf als geen ander. Maar hoe u dat alles volwaardig kunt aanpakken, vertelt Pride Company u graag. Omdat elke organisatie anders is, zijn niet alle ingrediënten van het recruitment proces voor u van toepassing. Het hangt af van de inrichting van dit proces. Maar ook van uw organisatiedoelstellingen. Daarom kan u het beste in overleg bepalen wat u uit handen wilt geven. Het complete recruitment proces – inclusief strategie en management – of de uitvoerende stappen. Met uw RPO professional komt u er wel uit.

Voordelen van RPO voor uw organisatie:

 • Organisatie en vacatures beter zichtbaar en vindbaar
  Om vacatures te vervullen heeft u kandidaten nodig. Dus moet u kenbaar maken dat u werft. Actuele vacatures op de corporate website trekken mensen aan die al interesse hadden in uw organisatie. De werkenbij site zorgt voor optimale vindbaarheid van uw vacatures en versterkt uw werkgeversmerk.
 • Betere benutting van sollicitanten
  Geen rondslingerende mappen meer met oude sollicitanten of CV’s die in de la verdwijnen en nooit meer verschijnen. Met een werkenbij portaal en een daaraan gekoppelde kandidatendatabase is elke kandidaat direct toegankelijk. Zo kunt u uw pool veel beter benutten.
 • Versterking employer branding
  Een sollicitant die niets meer van u hoort, heeft een negatieve ervaring. De recruiter die de database voor u beheert, weet de sollicitatieprocessen zo in te richten dat elke sollicitant op een uiterst professionele wijze wordt benaderd. Hetgeen een goede indruk na laat bij iedereen die in u als werkgever is geïnteresseerd.
 • Voorop lopen zonder eigen kennis
  Arbeidsmarktcommunicatie, marketingtools, matching, CV search; er is zoveel mogelijk! Als u voorop wilt blijven lopen zonder dagelijks uw kennis bij te schaven, laat u dit over aan een ervaren partij. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste web- en systeemmogelijkheden en van nieuwe ontwikkelingen in de markt.
 • Bespaar op werving en selectie
  Met het uitbesteden van uw recruitment of een werkenbij site heeft u geen inhouse recruiter meer nodig. Het werk wordt u uit handen genomen en de HR afdeling kan zich bezig houden met haar kerntaken. Ook het inboeken van CV’s, het versturen van uitnodigings- en afwijzingsbrieven, dat veelal door secretaresses wordt gedaan, verdwijnt van uw afdeling. Daarmee bespaart u tijd en geld, terwijl uw proces juist verbetert. Daarbij: uw recruitment kosten worden variabel in plaats van vast. Wel zo prettig in een veranderende markt. En als klap op de vuurpijl worden de kosten zeer inzichtelijk gemaakt.
 • Ruime ervaring in branche en proces
  Ervaring in de branche en ervaring met werving en selectie processen en de hiervoor beschikbare tools is een vereiste voor een goed resultaat. Voor Pride Company is dit dagelijkse kost. Al jarenlang. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
Vrijblijvende afspraak?
Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Part of the Pride Company Group©

Pride Company Group

Pride Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.