Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Routebeschrijving

PRIDE COMPANY GROUP ©
Paul van Vlissingenstraat 8F
1096 BK Amsterdam
Nederland

telefoon: +31(0)20-330 1400

Route op basis van eigen vervoer

Vanuit richting Utrecht, Den Haag, Coentunnel
Neem de Ringweg A10 en vervolgens afslag S111 Amstel Business Park. Ga bij de eerste verkeerslichten rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten links aanhouden richting Amstel Business Park West. Rij onder de viaducten door en ga bij de verkeerslichten rechtsaf (Spaklerweg). Neem de 1e straat links (Daniël Goedkoopstraat) en aan uw linkerhand, op de hoek, ligt de Kauwgomballenfabriek waar Pride Company gevestigd is (rode deur met 8 erop).

Vanuit richting Amersfoort, Zeeburgertunnel
Neem de Ringweg A10 en vervolgens afslag S111 Amstel Business Park. Ga bij de verkeerslichten links af. Bij de volgende verkeerslichten links aanhouden richting Amstel Business Park West. Rij onder de viaducten door en ga bij de verkeerslichten rechtsaf (Spaklerweg). Neem de 1e straat links (Daniël Goedkoopstraat) en aan uw linkerhand, op de hoek, ligt de Kauwgomballenfabriek waar Pride Company gevestigd is (rode deur met 8 erop).

Vanuit richting Amstelstation. Centrum Amsterdam
Rij onder het spoorwegviaduct door richting de Rembrandtoren. Ga bij de kleine rotonde voor de Rembrandtoren links af de Spaklerweg op. Ga vlak voor de eerste verkeerslichten rechts, de Daniël Goedkoopstraat in en aan uw linkerhand, op de hoek, ligt de Kauwgomballenfabriek waar Pride Company gevestigd is (rode deur met 8 erop).

Per openbaar vervoer

Op elk van de drie nabij gelegen stations, Amstel Station, Station Duivendrecht en Station Zuid / WTC kunt u overstappen op de metro. Neem de Ringlijn 50 of de Amstelveen lijn 51. Stap uit op halte Overamstel. Neem de uitgang Willem Fenengastraat, ga de trap af en houd links aan. Ga vervolgens rechtsaf de Paul van Vlissingenstraat in. Aan het einde van de straat (ca. 300m) ligt de Kauwgomballenfabriek waar Pride Company gevestigd is (rode deur met 8 erop).

Vrijblijvende afspraak?
Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Part of the Pride Company Group©

Pride Company Group

Pride Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.