Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Disclaimer

Inleiding

Pride Company is een organisatie die werknemers als werkgevers bij elkaar brengt. Daartoe beschikt Pride Company over (gevoelige) informatie van zowel werknemers en werkgevers. Pride Company garandeert zorgvuldige en discrete omgang met deze informatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen. Pride Company betracht de grootst mogelijke zorg om de privacy van de bezoekers van deze website te waarborgen. U bent van harte welkom om zo vaak u wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In dit privacystatement staat beschreven welke informatie door Pride Company wordt verzameld via deze website en met welk doel.

Algemeen

Pride Company blijft graag op de hoogte van het aantal bezoekers van haar website. Daartoe is de identiteit van de bezoekers niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard. Wat wel (geanonimiseerd) wordt bijgehouden en bewaard is het aantal bezoekers, welk deel van de site (het meest) wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Door middel van deze informatie kan Pride Company de website optimaliseren om de bezoeker zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Kandidaten

Wanneer een bezoeker geïnteresseerd is in de diensten van Pride Company en ingeschreven wil worden als kandidaat, kan een aanmeldingsformulier worden ingevuld. Het aanmeldingsformulier bevat specifieke tot de persoon van de kandidaat herleidbare informatie. Pride Company gebruikt deze informatie om de kandidaat in contact te brengen met potentiële werkgevers. Het doorgeven van informatie geschiedt niet zonder voorafgaand overleg met de kandidaat. Kandidaten die zich via de website aanmelden ontvangen een schriftelijke bevestiging van de inschrijving per post of per e-mail.

Privacy statement vacaturemail

Wanneer een bezoeker geïnteresseerd is in het ontvangen van 'vacaturemail' van Pride Company, dan kan daartoe het bestemde aanmeldingsformulier worden ingevuld. Iedereen kan zich voor de 'vacturemail' opgeven, los van de vraag of de bezoeker ook als kandidaat staat ingeschreven bij Pride Company.
Pride Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.