Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Interim management

Werken via Pride Company als Interim Manager

Ook als zelfstandig Interim Manager maak je deel uit van het netwerk van Pride Company. Je krijgt de kans je ervaring uit te bouwen en nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Daarbij profiteer je van de voordelen die het Pride Company netwerk te bieden heeft.

Netwerk van toonaangevende organisaties

Als ervaren professional beschik je over vele vaardigheden en competenties. Toch is je weg vinden naar de top van het bedrijfsleven en aansprekende opdrachten niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend. Om je carrière tot een succes te maken biedt Pride Company je daarom de mogelijkheid gebruik te maken van haar netwerk.

Persoonlijke ontwikkeling

Succesvol zijn betekent bovendien investeren in je ontwikkeling. Pride Company beschikt over mogelijkheden die je helpen je talenten verder te ontwikkelen. Op maat gemaakte trainingen en coachings-trajecten door gerenommeerde partijen zorgen ervoor dat je competenties optimaal worden benut en je vakinhoudelijke kennis nog verder kan worden uitgebreid. Binnen en buiten opdrachten kan je altijd een beroep op ons kennisnetwerk doen en participeren in expertiseteams en events.

Uiteenlopende functies

Binnen de afwisselende projecten heb je veel vrijheid en is er alle ruimte voor initiatief, ondernemerschap en zelfstandigheid. Als Interim Manager ben je inzetbaar voor uiteenlopende rollen, processen en expertisegebieden op operationeel, tactisch en strategisch niveau. In de meeste gevallen zullen opdrachten een combinatie van deze rollen, processen en expertisegebieden vereisen.

Pride Company Interim Management heeft interessante opdrachten op het gebied van:

  • Expertise en Overbruggings Management
  • Change en Crisis Management
  • Project Management
  • Management (Job) Coach en Management Advies

Heeft u interesse om te werken als Interim Manager of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via tel. +31(0)20-330 1400 of mail naar interim@pridecompany.nl.

Vrijblijvende afspraak?
Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Part of the Pride Company Group©

Pride Company Group

Pride Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.